Besöksadress:

/, Livsstils-och kostrådgivning/Hälsocoach i ert företag

Hälsocoach i ert företag

2019-01-03T17:33:41+00:00

Vi behöver börja jobba med mer promotiv hälsa , dvs bejaka hälsan hos människor och stärka deras motstånd till ohälsa. Att se hälsovård på detta sätt blir mer och mer tydligt och det finns även statliga initiativ att sätta igång arbete kring detta förhållningssätt. Det sparar pengar och tar tag i problemet innan det har resulterat i sjukdom eller ohälsa.

Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte där v kan se över vilka insatser som passar för ert företag.

FixUBalance erbjuder även stresshantering, workshops mm samt andra tjänster som t ex beteende och kommuniktionsprofilering (DISC). Se hemsida eller kontakta mig på mobil: 0707-560589 eller mail monica@fixubalance.com.