Besöksadress:

Kost & Näring2019-01-02T16:23:41+00:00

Livsstils- och hälsorådgivning

Helhetshälsa är när man ser hela människan och hennes totala levnadsmiljö, dvs både kropp, själ och tanke.

Idag vet man att 95% av alla genmutationer som skapar sjukdomar är ett resultat av livsstil som i sin tur baseras på hur vi tänker och vilka känslor vi har.

Från dessa tankar och känslor tar vi beslut om hur vi lever, äter, motionerar, har för syn på oss själva osv. Den energi du stoppar i dig, dvs mat och dryck är nyckeln för att bibehålla en bra hälsa. Det kan gå ett tag att äta mat som inte har någon näring, men till slut tar kroppen stryk.

Vi tankar ju inte bilen med diesel när den går på bensin? Vi köper ett husdjur och kollar upp vad den behöver för mat och näring för att överleva men vi tar inte hand om oss själva lika bra, vi har också specifika drivmedel för att leva och inte bli sjuka.

Jag hjälper dig med att hitta och behålla rätt balans i matintaget, din aktivitetsnivå, om du vill sluta röka eller känner dig trött i allmänhet, för att du ska må bättre. Ett bra näringsintag förbättrar även din känsla i kroppen, hur du tänker och andra val du gör, allt hänger ihop.

Så vi går igenom hela dig från ett helhetsperspektiv.

För Företag

Har ni en hälsorådgivare för preventiv hälsa som jobbar åt er? Jag kan komma och föreläsa, göra hälsotester, coacha personal i riskzonen mm. Kontakta mig för upplägg.