Besöksadress:

Om FixUBalance2019-02-12T19:12:00+00:00

Min bakgrund har jag i finansbranschen med över 20 år som chef och ledare internationellt. Jag har haft uppdrag i förändringsledning, organisationsuppbyggnad, ledningsfrågor och styrelseuppdrag.

Jag delar min arbetstid idag mellan uppdrag inom finansiella sektorn och att hjälpa människor vända sina liv till att må bättre, hitta sitt syfte, nå sina mål, hantera stress bättre, utvecklas som människor, tro på sig själva, lyfta sig.

Jag kör också hälsospåret med kost, livsstilsrådgivning men i grunden handlar allt om dina tankar om dig själv och din omvärld. Reagerar du eller betraktar du? Hur balanserar du din energi, hur funkar ditt ego, hur sover du, vad stressar du över?

Jag fann mitt syfte i en meditation, ”du ska jobba med att hjälpa människor må bättre” sa mitt inre och jag lyssnade för första gången ordentligt. Jag började utbilda mig och leva från ett annat perspektiv.

Idag är jag licensierad Livsstilscoach, Kostrådgivare och Extended Disc coach, diplomerad coach samt Reikiutövare. Jag jobbar även med stresshantering, karriärscoach och förändringsledning under många år. Jag föreläser inom holistisk hälsa och du kan finna mig på hälsomässor mm.

Jag är även distributör för NuSkin www.nuskin.com

KrYs logotyp

Reikiförbundents logotyp